Frank de Vries is helemaal in zijn element in een intermediaire rol tussen business en ICT in het informatie-intensieve bedrijf of de informatie-intensieve functie. Zijn passie is bedrijfsmodellering, het ontwikkelen van proces-, gegevens- en workflowmodellen in interactieve sessies met de deskundigen uit de organisatie van de opdrachtgever. Dit als basis voor het opzetten van een project of het aanpakken van bedrijfs- en informatiekundige vraagstukken zoals organisatie-inrichting, systeemontwikkeling, selectie en implementatie van ERP-systemen. Ook bij dergelijke vervolgtrajecten is hij uitstekend inzetbaar.
Zijn toegevoegde waarde ligt vooral in het gestructureerd modelleren en visualiseren van ingewikkelde zaken, zodanig dat complexiteit inzichtelijk wordt, communiceer-baarheid vergroot en besluitvorming verbetert.
Zijn karakteristieken: In staat om nieuwe materie en bij klant gebruikte methoden en technieken snel eigen te maken. Zowel teamplayer als individueel. Blijft streven naar optimale kwaliteit ook onder tijdsdruk. Analytisch creatieve instelling.
Zijn interesses en hobby’s: lezen (vakliteratuur, literaire romans, filosofie), schaatsen, kamperen, wandelen. 42 jaar, getrouwd, twee zonen.

linkedin-button